Dit naar komkommer ruikende kruid in géén geval meekoken.Je kunt zowel de blauwe bloemen als de blaadjes, gedroogd of vers gebruiken in:•groente, soepen, vlees, vis, sauzen;•sla, borrelhapjes en rauwkostschotels;•in ijsblokjes;•in fruitsalade, vruchtendrank, punch en;•als garnering;•gekonfijte bloemen als versiering op suikerwerken en gebak;•als spinazie.
PARI-DAEZADe Verborgen Tuinen van Dick en Jeannette Vonhof
Dit naar komkommer ruikende kruid in géén geval meekoken.Jekuntzoweldeblauwebloemenalsdeblaadjes,gedroogdofvers gebruiken in:•groente, soepen, vlees, vis, sauzen;•sla, borrelhapjes en rauwkostschotels;•in ijsblokjes;•in fruitsalade, vruchtendrank, punch en;•als garnering;•gekonfijte bloemen als versiering op suikerwerken en gebak;•als spinazie.