Oogsten De vruchten hebben bijna een jaar nodig om te rijpen en moeten geoogst worden voordat ze zacht zijn. De vruchten zijn na de oogst minder dan een week te bewaren. Gebruik Devruchtiseetbaarensmaaktzuurm.u.v.deschildiezoetsmaakt.Hijkanalshandfruitwordengegetenofwordenverwerktindiversegerechtenendranken.Deschilisdun,kan gemakkelijkverwijderdworden,Hetvruchtvleesbestaatuitzestottiensegmenten,isoranjevankleur,sappigenzuur.Devruchtenwordengebruiktalssapalseencitroenoflimoen bij vis, gebak, in saus of soep of worden verwerkt tot marmelade. Calamondin laurie, Calamondin Jam, CC BY-SA 3.0 - Marshman at en.wikipedia / Eric Guinther, Calamansi products, CC BY-SA 3.0
PARI-DAEZADe Verborgen Tuinen van Dick en Jeannette Vonhof
Oogsten Devruchtenhebbenbijnaeenjaarnodigomterijpenenmoeten geoogstwordenvoordatzezachtzijn.Devruchtenzijnnadeoogst minder dan een week te bewaren. Gebruik Devruchtiseetbaarensmaaktzuurm.u.v.deschildiezoet smaakt.Hijkanalshandfruitwordengegetenofwordenverwerkt indiversegerechtenendranken.Deschilisdun,kangemakkelijk verwijderdworden,Hetvruchtvleesbestaatuitzestottien segmenten,isoranjevankleur,sappigenzuur.Devruchten wordengebruiktalssapalseencitroenoflimoenbijvis,gebak,in saus of soep of worden verwerkt tot marmelade. Calamondin laurie, Calamondin Jam, CC BY-SA 3.0 - Marshman at en.wikipedia / Eric Guinther, Calamansi products, CC BY-SA 3.0